Over voetbalboardinghuren.nl

Voetbalboardinghuren.nl is onderdeel van Sportwijzer B.V.

Sportwijzer staat al meer dan 20 jaar garant voor een creatieve en optimale invulling van uw (sportieve) bedrijfsuitje, actieve evenement, teambuildingsdag, themafeest, promotionele activiteit of kinderprogramma. In op maat gemaakte programma’s kunnen ook alternatieve en culturele activiteiten worden opgenomen. De wens van de klant staat bij Sportwijzer voorop!

Vanuit het brede assortiment verzorgt Sportwijzer actieve programma’s zoals zeskampen, GPS oriëntatietochten, quadrijden, paintball en vele andere activiteiten. Al deze attributen heeft Sportwijzer in eigen beheer. Sportwijzer werkt met deskundige, enthousiaste medewerkers en maakt uitsluitend gebruik van goedgekeurde attracties en spelmaterialen.

Mensen die niet actief willen deelnemen zijn bij Sportwijzer ook aan het juiste adres. Wat denkt u bijvoorbeeld van laserkleiduifschieten of een workshop schilderen?

Speciaal voor de kinderen biedt Sportwijzer vermaak in de vorm van diverse attracties, zoals springkussens, suikerspintraktatie, skelterbaan, kinderspelen, etc.

Voor de verzorging van een feestavond heeft Sportwijzer verschillende programma’s in de vorm van themafeesten zoals Maffia, Oriëntaals en Ziekenhuis. Natuurlijk zijn er ook ’s avonds diverse mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht.

De activiteiten van Sportwijzer kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden. U kunt de locatie zelf bepalen of Sportwijzer dit voor u laten verzorgen. Hiervoor zijn er over heel Nederland een groot aantal vaste samenwerkingsverbanden voor sport-, horeca-, overnachtings- en overige faciliteiten. Aan de hand van uw wensen met betrekking tot het programma, de accommodatie en de catering wordt de meest geschikte locatie gezocht. Sportwijzer verzorgt uw evenement van begin tot eind!

Met vriendelijke groet,

Het Sportwijzer team